În ce lumină apare Ianis Hagi după ce Rangers a luat titlul: “A arătat cât de mult a crescut această echipă”

Sursă foto: Profimedia Images

Românul a fost unul dintre pilonii importanți ai noii campioane, jucând un rol esențial în oprirea dominației lui Celtic în Scoția. 

Alături de coechipierii săi, românul a ajutat la obținerea titlului cu numărul 55 din istoria clubului din Glasgow. Iar jurnaliștii de la BBC au remarcat felul în care echipa s-a transformat în această stagiune. Victoria cu St. Mirren a fost decisivă pentru îndpelinirea obiectivului alb-albaștrilor.

„Acest joc practic a adus titlul pe Ibrox. Kent, Morelos şi Ianis Hagi au marcat şi ne-au arătat cât de mult a crescut această echipă. Fanii s-au strâns lângă stadion pentru a sărbători victoria, în ciuda pandemiei de COVID-19”, a fost comentariul englezilor. 

rangers titlu profimedia 0595698928 scaled
Sursă foto: Profimedia Images

Toate cifrele sunt de partea fotbaliștilor lui Steven Gerrard în acest sezon.

„Steven Gerrard a oprit-o pe Celtic din drumul spre al 10-lea titlu consecutiv, la al treilea sezon petrecut pe Ibrox. Rangers a pierdut numai 8 puncte în acest sezon, având 28 de victorii în 32 de etape.

Mai mult decât atât, Rangers a înscris 77 de goluri şi a încasat numai nouă. Primul meci pentru Rangers din postura de campioană va fi pe 21 martie, contra lui Celtic, în deplasare”, au mai adus în discuție cei de la BBC.

CITEȘTE ȘI –>> Notele primite de românii Parmei după thrillerul de la Florența! Cum i-au impresionat pe italieni