Improvizațiile de la FCSB, criticate de către un fost internațional: “Ar fi fraieri cei de la Chindia să nu atace!”

Sursa foto: Profimedia Images

“Roș-albaștrii” vor juca în această seară, de la ora 20:00, împotriva celor de la Chindia Târgoviște, în runda cu numărul 24 din Liga 1!

FCSB speră să întrerupă seria de trei înfrângeri consecutive și să reușească să se impună în fața dâmbovițenilor. Elevii lui Toni Petrea ocupă în continuare fotoliul de lider al Ligii 1, la egalitate de puncte cu fosta campioană a României din sezonul trecut, CFR Cluj.

Antrenorul bucureștenilor, Toni Petrea, a ales din nou să joace din primul minut cu Dragoș Nedelcu și Denis Haruț în cuplul de fundași centrali, dar și cu mijlocașul Ovidiu Popescu în poziția de apărător dreapta. Aceste improvizații au atras critici din partea oamenilor din fotbalul românesc, unul dintre contestatari fiind fostul membru al Generației de Aur, Ilie Dumitrescu.

ilie dumitrescu

“Eu nu-l văd pe Nedelcu fundaș central, el poate aduce plusul în linia de mijloc. Are inteligență de joc, are progresie cu mingea la picior. El n-are viteză foarte bună să joace fundaș central.

Eu cred că experimentele astea nu pot aduce echilibru în echipă. Nici asta cu Ovidiu Popescu nu e… Eu aș juca cu Haruț fundaș dreapta. Cu Ovidiu Popescu sau Nedelcu la mijloc.

Cred că ar fi fraieri cei de la Chindia să nu atace, dacă vor intra cu teamă. Sunt jucători care nu joacă în mod normal pe aceste posturi. Este o formulă riscantă”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Chindia:

  • Vlad – Ov. Popescu, Haruț, Nedelcu, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Moruțan, Coman, Oct. Popescu

Rezerve: Straton – Crețu, Miron, Simion Vukusic, Cristea, Vînă, Buziuc, Perianu

Citește și Toni Petrea s-a decis! Cum arată echipa de start a FCSB-ului pentru partida cu Chindia Târgoviște