Imagini de senzație cu Gică Hagi! “Regele”, surprins în timp ce cânta melodiile lui Dinamo

Viitorul Constanța a izbutit aseară să producă scorul campionatului, după 5-0 pe terenul celor de la Dinamo București, în runda cu numărul 25 din Liga 1!

După ce a decis să renunțe la postul de antrenor principal al echipei sale, Gheorghe Hagi l-au numit prima dată pe spaniolul Ruben de la Barrera ca fiind înlocuitorul său pe banca echipei, iar mai apoi pe Mircea Rednic, tehnician care pregătește și în prezent formația de la malul mării.

rednic1

Potrivit informațiilor ziare.com, cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor a fost surprins într-un local, fredonând melodiile rivalei Dinamo, asta după ce “Regele” a obținut cele mai mari performanțe din țară la Steaua. În imaginile surprinse care datează din anul 2018, Gheorghe Hagi a luat microfonul și a cântat mai multe melodii ale “câinilor”, alături de Pindu, un solist cunoscut al machedonilor. “Cei ce sunt dinamovisti, niciodata nu sunt tristi…”, se aude din vocea lui fostului decar al primei reprezentative a “tricolorilor”.

Alături de conducătorul Viitorului se mai pot vedea soția acestuia, Marilena Hagi, tatăl Simonei Halep, Stere, și Decebal Curumi, oficial al clubului constănțean.

VEZI VIDEO AICI!

Citește și Gică Hagi își freacă mâinile de bucurie: „O ofertă concretă, e foarte probabil să plece!”