Ilie Poenaru, răspuns ferm pentru Sorin Cârțu: ”Am citit declarația, am înțeles unde bătea dânsul”

ilie-poenaru-academica-clinceni

Partida dintre CSU Craiova și CFR Cluj, încheiată cu scorul de 0-0, a fost cea care a stabilit clasamentul final după terminarea sezonului regulat!

FCSB intră așadar în play-off din postura de lider al Ligii 1, fiind urmată la doar un punct de CFR Cluj. Formația lui Toni Petrea rămâne astfel după înjumătățirea punctelor cu doar 33 de puncte, în timp ce ardelenii au 32 de puncte, iar CSU Craiova cu trei mai puțin.

SorinCartu

Înaintea partidei, președintele Craiovei, Sorin Cârțu, spunea că meciurile din play-off nu se vor juca doar pe teren, iar echipa sa va fi dezavantajată din acest punct de vedere.

Antrenorul celor de la Academica Clinceni, Ilie Poenaru, s-a simțit vizat de afirmațiile oficialului de la Craiova, prin prisma speculațiilor conform cărora FCSB se bazează pe ”prieteniile” cu Clinceni și Botoșani în lupta pentru titlu.

ilie-poenaru-academica-clinceni

Poenaru i-a răspuns lui Cârțu, afirmând că între FCSB și trupa ilfoveană nu mai există niciun fel de apropiere, așa cum s-a întâmplat în urmă cu două sezoane, când la Academica era implicat Vasile Giambazi, nepotul lui Gigi Becali. Atunci nou-promovata a împrumutat tineri jucători de la FCSB fără să le plătească salariile.

”M-au supărat și încă mă supără astfel de lucruri. Vedem că se discută că noi și Botoșaniul le-am dat FCSB-ului, că deja FCSB are asigurate 12 puncte în play-off. Am citit declarația domnului Cârțu, care spunea că poate să scrie acum pe un bilețel cine va fi campioană. Am înțeles unde bătea dânsul. Mă deranjează aceste lucruri.

Clinceni Sut Poenaru

Nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat atunci la Liga 2, cu jucătorii pe care noi i-am împrumutat de la FCSB și ei i-au plătit, dar atunci a fost o implicare a lui Vasi Geambazi. Iar de atunci și până în prezent noi n-am mai avut nicio legătură cu FCSB-ului. Nu am avut și nici nu vom mai avea”, a declarat Ilie Poenaru, potrivit Looksport.

Ilie Poenaru a calificat-o în premieră pe Academica Clinceni în play-off-ul Ligii 1.

CITEȘTE ȘI –>> Programul complet al play-off-ului din Liga 1! Cum arată clasamentul după înjumătățirea punctelor