RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ilie Poenaru, dat peste cap de înfrângerea cu CFR Cluj! ,,Nu-mi aduc aminte când am mai primit trei goluri”

Meciul dintre CFR Cluj şi Academica Clinceni, din etapa a 16-a a Ligii 1, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-1.

Golurile partidei au fost marcate de Valentin Costache în minutul 15, Ciprian Deac în minutul 52, Debeljuh în minutul 90, respectiv Chandarov în minutul 84.

Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Clinceni, a comentat prestaţia echipei sale la finalul partidei din această seară. Acesta a recunoscut că echipa mai bună a fost CFR Cluj şi şi-a dat seama ce lucruri mai trebuue să regleze la echipa pe care o antrenează.

,,Concluzia e că au fost mai buni decât noi, au știut să speculeze momentele noastre de neatenție. Le-am spus că sunt foarte periculoși în benzi, că au superioritate acolo, îi știam pe Costache, Păun, Pereira, știam că intră la interior și finalizează. N-am avut reacție și am primit două goluri. La 2-0 am încercat, dar n-am fost noi, n-am fost cei din tur.

ilie-poenaru-academica-clinceni

Ceea ce pregătisem noi ne-a ieșit în foarte puține momente. Am avut momente bune, când am avut ocazii clare de a marca, dar aici se face diferența. CFR, echipă de cupe europene, matură, care știe să gestioneze momentele, pe când nouă ne-au lipsit aceste lucruri.

Sunt puțin dezamăgit că nu marcăm. CFR, când te prinde, te execută. Asta înseamnă o echipă puternică, cu calitate. Ce e îmbucurător e că am avut aceste ocazii și am ajuns destul de repede și cu ușurință în acele situații. Din păcate, nu le fructificăm. Asta e, trebuie să fim realiști, ne așteaptă în două zile un meci important pe care trebuie să-l câștigăm. Nici nu-mi mai aduc aminte de când n-am mai primit noi 3 goluri. E prea mult… la cum am arătat în tur. Au fost ceva dereglări care nu mi-au plăcut.

Jucătorii își doresc foarte mult, eu încerc să le iau presiunea. Eu am mulți jucători experimentați. Noi încercăm să rămânem acolo sus, nu e nimic pierdut. O vom lua pas cu pas, meci de meci, sperăm să vină victoriile de etapa următoare.”, a spus Ilie Poenaru la finalul jocului.

După acest succes, CFR Cluj a urcat pe locul 2 în Liga 1, unde se află la egalitate cu FCSB, ambele cu câte 34 de puncte. Academica Clinceni a rămas pe locul 5 în campionat, cu 25 de puncte adunate în 16 jocuri disputate.

Citeşte şi VIDEO | CFR Cluj pune presiune pe FCSB! Victorie fără emoţii cu Clinceni

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare