Ilie Poenaru, acuze la adresa arbitrajului, după 1-1 cu Viitorul: ,,Am avut penalty! Dă-ne, tată, ce e al nostru”

Meciul dintre Viitorul Constanţa şi Academica Clinceni, din etapa a 26-a a Ligii 1, disputat la Ovidiu, s-a terminat 1-1

Golurile partidei au fost marcate de Andronic, pentru Clinceni, în minutul 42, respectiv Tsoumou, în minutul 91, pentru Viitorul.

Viitorul Clinceni
© FOTO:Sport Pictures

Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, a comentat prestaţia echipei sale la finalul meciului de la Ovidiu. Acesta a acuzat şi arbitrajul la finalul celor 94 de minute, susţinând că echipa sa merita un penalty în minutul 82.

A patra defensivă și luăm gol de tot râsul. Nu se poate să se întâmple așa ceva, Chunchukov trebuia să fie acolo cu el, dar nici ceilalți nu s-au mobilizat, striga Gardoș la ei. Asta este. Îi felicit pentru jocul făcut, pentru dăruire, primim golul ăsta nemeritat.

ilie-poenaru-academica-clinceni

Am avut penalty clar, era bine poziționat. Dă-ne, tată! Da-ne ce e al nostru. Dacă îl avem, dă-l. Eu înțeleg, sunt oameni, sunt supuși greșelii, dar parcă se întâmplă la fiecare etape și se fac greșeli mari.

E presiunea mare, dar să fie mai concentrați, să fie mai atenți. Pierdem două puncte și datorită greșelilor și prostiilor făcute de noi, dar nu mai comentez… asta este.”, a declarat Ilie Poenaru, după 1-1 cu Viitorul.

După acest joc, Viitorul Constanţa se află pe locul 10 în Loga 1, cu 29 de puncte adunate din 25 de meciuri disputate până acum.

De cealaltă parte, Academica Clinceni se află pe locul 6 în Liga 1, cu 37 de puncte strânse în 26 de partide jucate în acest sezon.

clinceni

Citeşte şi VIDEO | Adio play off pentru Viitorul! Egal obţinut în prelungiri cu Clinceni