RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ilie Năstase, în afaceri cu familia Halep! Mutarea făcută de fostul lider mondial ATP

Ilie Năstase (74 de ani), fost lider mondial ATP, este preocupat să le asigure un viitor fără griji fiicelor sale. ‘Nasty’ a cumpărat două apartamente pentru Alessia (17 ani) și Emma (14 ani), copiii din căsătoria cu Amalia. 

Ilie Năstase a plătit recent 160.000 de euro pentru două apartamente, fiecare cu două camere, într-un bloc construit de Nicolae Halep, fratele Simonei Halep, în Mamaia Nord, potrivit Click.

Una dintre fostele soţii ale lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, a dezvăluit că fostul tenismen își ajută copiii cu sute de mii de euro.

15 milioane de euro este averea estimată a lui Ilie Năstase. În cariera de jucător de tenis, Năstase a strâns aproximativ 2 milioane de dolari din premii, la care s-au adăugat contracte de sponsorizare.

Potrivit declarației de avere, Ilie Năstase are un teren de 1.000 de metri pătrați în Moeciu de Jos, tablouri, ceasuri și bijuterii în valoare de sute de mii de euro, dar și trei mașini și o motocicletă.

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori și are cinci copii: Nathalie (din mariajul cu Dominique Grazia), Nicholas și Charlotte (adoptați în căsătoria cu Alexandra King), Alessia și pe Emma Alexandra (din căsătoria cu Amalia Teodorescu). 

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Simona Halep a ajuns la Praga! Anunțul făcut de româncă înaintea turneului

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare