Ilie Năstase a primit ultimatum de la soție: “Numai așa mă voi întoarce cu totul la el”

Ilie Năstase a primit ultimatum de la soție. În urmă cu aproape două luni, fostul jucător de tenis și-a agresat fizic soția. Chiar dacă la un moment dat mariajul dintre cei doi părea că se încheie, lucrurile s-au îndreptat. 

Nasty i-a oferit Ioanei Năstase flori, cadouri și cine romantice, pentru a-și convinge soția că regretă agresiunea, potrivit playsport.ro.

Ioana Năstase nu se lasă ușor convinsă.

“Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relația. Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum.

ilie nastase ioana simion 2

Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas. Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară.

I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el”, a declarant Ioana Năstase, pentru sursa citată.

ioana nastase e1610143609903

Citește și Prima reacție a soției lui Ilie Năstase, după ce a fost bătută de acesta: „Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă”