FOTO | Ilie Dumitrescu, prezent în Ghencea! ”Aici e Steaua”

Ilie Dumitrescu (51 ani) este alături de CSA Steaua.

Fostul mare stelist consideră că formația din Liga a 3-a este adevărata Steaua București. În urmă cu câteva luni, Dumitrescu se arăta dezamăgit de felul în care a ajuns FCSB-ul.

”Mister” a fost astăzi prezent în Ghencea la meciul ”militarilor” împotriva celor de la Progresul Spartac. Totuși, apariția lui Dumitrescu nu a fost pe placul tuturor fanilor, iar mulți și-au exprimat nemulțumirea în secțiunea de comentarii.

”Ilie Dumitrescu, în Ghencea. Aici e Steaua!” au scris roș-albaștrii pe Facebook.

Ilie Dumitrescu, în Ghencea. Aici e Steaua! #aicieSteaua #spiritdeluptă

Publicată de AS47 pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

”Aia e Steaua, aia din Liga a 4-a. Clar aia e Steaua! De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Duckadam, nu mă mai interesează absolut nimic. Nu mai am niciun sentiment. 

Tot ce s-a făcut pe plan sportiv de când s-a privatizat noua societate… Ceea ce se întâmplă acum la FCSB nu are nicio legătură cu performanța. A afacerea lui, e business-ul lui, nu îl interesează performanța, nu ma mai surprinde absolut nimic.” declara Ilie Dumitrescu în urmă cu câteva luni.

ilie dumitrescu

O scurtă recapitulare a conflictului de natură juridică: CSA Steaua a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Becali. Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA, dar decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

Citește și EXCLUSIV | Becali, nevoit să se mulțumească cu puțin: ”Cinci milioane pe Man e fantastic!”