Ilie Dumitrescu n-are dubii! Cine l-a transformat pe Dennis Man într-un jucător de milioane de euro

Legenda stelistă Ilie Dumitrescu a explicat cine este omul care l-a transformat pe Dennis Man (22 ani) într-un jucător de milioane de euro.

Recent, internaționalul român a fost prezentat oficial Parma. Man a semnat un contract valabil pe patru ani și jumătate. În schimbul său, italienii au plătit 13 milioane de euro, acesta fiind cel scump transfer din istoria fotbalului românesc.

Ilie Dumitrescu este de părere că o mare contribuție la evoluția lui Man o are Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB.

”Eu cred că are nevoie de ceva timp și Man, are nevoie de câteva luni, trebuie să se adapteze la Parma. Și mai este o chestie care, din punctul meu de vedere, a contat foarte, foarte mult.

Mă refer la faptul că jucătorii de la FCSB au ajuns să fie la un nivel foarte bun, după ce Gigi a făcut această mișcare cu Neubert, care a ridicat ștacheta din punct de vedere fizic.

Nu uitați cum arătau fotbaliștii înainte să revină el și cum încep să arate acum. Eu am spus de mai multe ori treaba aceasta. Și la Man a fost la fel.” a declarat Ilie Dumitrescu pentru DigiSport.

dennis man 2

Vezi și VIDEO | Mesaj emoționant al lui Dennis Man pentru fanii FCSB: ”Voi rămâne mereu unul de-al vostru!”