Iftime i-a scăzut prețul lui Chindriș, dar Becali a scăzut și el oferta: „Atât mai dau acum”

Pandemia de coronavirus a creat o stare de incertitudine la majoritatea cluburilor din România.

Meciurile de fotbal s-au suspendat, iar cluburile au pierdut banii proveniți din vânzarea biletelor, drepturile TV sau, în unele cazuri, banii proveniți din contractele de sponsorizare.

În aceste condiții tot mai multe cluburi își fac planuri să vândă cât mai mult în perioada imediat următoare crizei pentru a supraviețui încă un sezon în Liga 1.

Este și cazul lui FC Botoșani, a cărui patron este dispus să-l cedeze pe Chindriș la FCSB pentru un milion de euro, cu 500 de mii mai puțin decât cerea până acum.

Gigi Becali consideră că în condițiile actuale și această sumă ar fi prea mare și i-a făcut o contraofertă lui Iftime de doar 400 de mii de euro.

„Știu că Iftime a scăzut de la 1.500.000 la 1.000.000 de euro, dar și eu i-am scăzut suma pe care i-o oferisem prima dată. Deja i-am transmis că nu mai pot să îi dau 700.000 de euro, ci doar 400.000 de euro. Dacă este băiat deștept, acceptă. Dacă nu, atunci eu nu îi pot lua jucătorul cu forța și rămâne să mai discutăm.

Dar, îi transmit eu că nu o să găsească pe nimeni ca să îi dea în plină criză mondială suma asta. Eu înțeleg că el ține la marfa lui, dar trebuie să înțeleagă că nu o să mai găsească pe nimeni să îi dea banii ăștia pe un jucător care abia acum se face cunoscut și nu a evoluat niciodată în cupele europene. Lumea scade salarii, alții pierd sponsori, alții dau oamenii afară de la serviciu, totul este în cădere liberă în perioada asta. Deci ultima mea ofertă pe care i-o fac lui Vali Iftime pentru transferul lui Chindriș este de 400.000 de euro. Nu am cum să îi dau mai mult. Asta este situația”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

gigi-becali-fcsb-2

Citește și ♦ Trei scenarii prin care se poate încheia Liga 2! Soluția despre care rapidiștii nici nu vor să audă