Botoșani a obținut o victorie istorică cu FCSB, scor 2-0, în etapa a 3-a din Liga 1. Andronic (’18) și Ongenda (’40) au marcat golurile formației moldave.

Valeriu Iftime a dezvăluit după victoria cu FCSB că victoria i se datorează în totalitate lui Marius Croitoru. Patronul moldovenilor îl laudă pe antrenor și a explicat că a avut încredere totală în el. De asemenea, finanțatorul Botoșaniului a dezvăluit dialogul pe care l-a purtat cu tehnicianul înaintea partidei cu roș-albaștrii.

”Totul e meritul lui Croitoru. Marius e cel care de un an de zile s-a ocupat de partea de scouting. Când i-am zis că îl pun antrenor, din 100 de oameni, 99 nu au crezut până la capăt. Am crezut în el. Nu pot să zic acum că e deja mare antrenor, dar echipa joacă frumos! A găsit și poziția lui Ongenda, un merit imens.

Astăzi, înaintea meciului, Marius mi-a spus: ”Nea Valeriu’, le dau cu terenul în cap în prima repriză! Nu o să vadă mingea!”. Mi-a spus strategia corectă, cine pe cine blochează” a declarat Valeriu Iftime pentru DigiSport.

FOTO: Gazeta Sporturilor

 

Vezi și VIDEO | Croitoru ar fi vrut să o umilească pe FCSB: „Scorul nu a arătat realitatea din teren”