RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ibrahimovic vrea să joace la Mondiale! „FIFA nu mă poate opri!”

Aflat la LA Galaxy, Zlatan Ibrahimovic (36 de ani) se gândește tot mai mult la revenirea în naționala Suediei, mai ales că nordicii sunt calificați la Campionatul Mondial din Rusia.

Selecționerul Janne Anderson a spus că l-ar convoca pe noul star al fotbalului american, dacă ar eligibil, însă în urmă cu o săptămână au apărut informații potrivit cărora FIFA i-ar putea împiedica o eventuală prezență la turneul final din Rusia. Zlatan Ibrahimovic încă nu e sigur că va reveni, dar spune că forul mondial nu-i poate interzice acest lucru.

„FIFA nu mă poate opri. Dacă vreau să merg acolo, voi merge. La fel este și cu echipa națională. Dacă vreau să joc, voi juca. Nu depinde de FIFA. Depinde de mine, dacă vreau. Ușa e deschisă și eu simt că o pot face. Dacă totul merge bine, putem discuta despre asta, dar nu este în agendă, deocamdată”, a spus Zlatan Ibrahimovic, într-un interviu pentru ESPN.

Zlatan Ibrahimovic a jucat doar două meciuri de la transferul la LA Galaxy, de fiecare dată din postura de rezervă, marcând două goluri la debut, în derby-ul orașului Los Angeles, când a contribuit la victoria echipei sale, cu 4-3, după ce adversarii conduceau cu 3-0.

Zlatan a devenit copropietar şi ambasador al unei case de pariuri, iar această poziţie contravine regulilor forului mondial. Conform Articolului 25 din Codul de Etică fotbaliştilor le este „interzis să ia parte, direct sau indirect, la pariuri, jocuri de noroc, loterii sau evenimente similare conectate cu meciurile de fotbal sub egida FIFA. Este interzis să deţină acţiuni, activ sau pasiv, în companii care participă la asemenea tranzacţii”.

Sursa foto: stadiumastro.com

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare