Genk l-a demis pe antrenorul Felice Mazzu, pe fondul rezultatelor slabe din ultima perioadă. Este o veste bună pentru Ianis Hagi, care a fost rezervă în ultimele meciuri.

În cele 20 de meciuri cu Felice Mazzu (53 de ani) pe banca tehnică, Genk a înregistrat 8 victorii, trei egaluri și 9 înfrângeri.

Genk a ajuns pe locul 9 în clasament, după ce a pierdut derby-ul cu Gent.

Genk se desparte de Felice Mazzu. Trendul din ultimele săptămâni a fost negativ, iar conducerea nu mai consideră că staff-ul tehnic actual poate să redreseze situația. Conducerea este conștientă că echipa se reconstruiește după titlul câștigat în sezonul trecut, dar diferența dintre calitatea intrinsecă a jucătorilor și rezultatele obținute este prea mare„, se arată într-un comunicat al clubului.

Ianis Hagi a adunat doar 28 de minute în ultimele șase meciuri pentru Genk, dar a fost convocat la naționala de seniori pentru meciurile decisive cu Suedia și Spania, din preliminariile EURO 2020.

Normal că sunt puțin dezamăgit de situația în care am fost în ultima perioadă. Înainte de perioada asta am avut meciuri consecutive în care am fost titular, jucăm bine, mă simțeam bine. Dintr-odată nu am mai jucat, nu știu de ce. Asta e situația, astea sunt deciziile antrenorului. Sper ca după națională, când mă voi întoarce, situația mea să se schimbe„, a spus Ianis Hagi.