Ianis Hagi se simte din ce în ce mai bine la Rangers: “Mă bucur de fotbal aici, iubesc meciurile cu presiune!”

Sursa foto: Profimedia Images

Rangers este liderul detașat în acest moment în campionatul Scoției și se află la 15 de puncte în fața rivalilor de la Celtic, formație care are însă o partidă disputată în plus!

Formația condusă de pe bancă de fosta legendă a celor de la Liverpool, Steven Gerrard, este pe val în acest sezon din Scoția, echipa de pe Ibrox reușind să aibă un parcurs formidabil. „Albaștrii” au izbutit să își ia un avans considerabil față de marea rivală, Celtic Glasgow, iar câștigarea titlului de campioană este un obiectiv realizabil în acest moment.

După un start de sezon complet ratat în tricoul celor de la Rangers, Ianis Hagi și-a recăpătat forma bună pe care a arătat-o în momentul sosirii în Scoția, astfel că a reușit să își aducă aportul la multe dintre rezultatele pozitive ale echipei sale. Internaționalul român a reușit să intre în mai multe rânduri din postura de rezervă și să se dovedească decisiv în finalul multor partide.

ianis hagi rangers profimedia 0589409313
Sursa Foto: Profimedia Images

Când ești fericit, dai tot ce ai mai bun pe teren. Mă bucur de fotbal aici. Iubesc meciurile cu presiune. Este clar progresul nostru, toți jucătorii au veni cu o mentalitate de învingători, iar spiritul nostru de competitivitate ne-a făcut mai buni, ca grup. Tot staff-ul face o treabă excelentă, toate detaliile, cât de mici, contează și ne ajută să performăm.

Citește și Ianis Hagi, apărat în Scoția! ”De fapt el este crema lui Rangers”

Suntem toți jucători diferiți în atac, asta ne face o echipă impredictibilă. Suntem foarte diferiți, dar ne înțelegem între noi foarte bine. Într-un sezon, nu poți câștiga doar 3,4,5 la 0, apar și meciuri mai strânse, dar cel mai important lucru sunt cele trei puncte!, a spus Ianis Hagi, în cadrul conferinței de presă.

Ianis Hagi a bifat în acest sezon 35 apariții în toate competițiile în tricoul “albaștrilor”, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere colegilor săi 11 pase decisive.

6.000.000 de euro este cota de transfer a românului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul ofensiv român a mai jucat de-a lungul timpului pentru Viitorul Constanța, Fiorentina și Genk.

Citește și Va deveni cel mai scump fotbalist român? Scoțienii anunță suma de transfer pentru Ianis Hagi