Ianis Hagi, lăudat de o legendă a fotbalului spaniol! “Este la fel ca tatăl lui, are un talent minunat”

ianis-hagi-rangers-1

Ianis Hagi a început să strălucească din nou după împrumutul la Glasgow Rangers. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani este lăudat de către Fernando Hierro, fostul fundaș legendar al lui Real Madrid și al naționalei Spaniei. 

Ianis Hagi a contribuit la calificarea lui Rangers în optimile de finală ale Europa League. În meciul tur cu Braga, mijlocașul a înscris două goluri. În retur, deși a ratat un penalty, românul a oferit o pasă genială pentru singurul gol al meciului.

Fiul lui este un jucător minunat. Este dificil când eşti fiul unui tată atât de minunat ca Gică Hagi. Mereu i-am spus lui Gică că fiul lui trebuie să vină în Spania. Pentru a dărui tot talentul lui, tot ce are mai bun în el. Este la fel ca tatăl lui, are un talent minunat şi trebuie să vină în Spania. Cel mai important este, valabil pentru toţi copiii, să uite faima tatălui său, dar copilul are mult talent şi este ceva minunat“, a spus Fernando Hierro.

fernando hierro nuevo seleccionador espanol 1528891656099 36536100

Ianis Hagi (21 de ani) a fost împrumutat de la Genk, dar Rangers are opțiune de cumpărare din vară. 5 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului român.

CITEȘTE ȘI -> Fanii lui Rangers, dezamăgiți că Ianis Hagi nu a fost transferat definitiv! „Nu puteți să faceți așa”