Ianis Hagi, lăudat de jurnaliştii scoţieni, după meciul cu Antwerp: ,,Este un jucător atât de inteligent”

Sursa foto: Profimedia Images

Echipa lui Ianis Hagi, Rangers, a trecut mai departe în optimile Europa League, după o dublă spectaculoasă cu belgienii de la Antwerp în 16-imi.

În meciul de aseară, fiul ,,Regelui” a jucat pentru echipa pregătită de Steven Gerrard 71 de minute, în care a fost destul de activ.

Prestaţia lui Ianis Hagi nu a fost trecută cu vederea nici de jurnaliştii din Scoţia. Cei de la The Scotsman notează că românul şi-a pus mereu colegii în valoare, în meciul de aseară.

ianis profimedia 0593520048 scaled e1614291780760
Sursa foto: Profimedia Images

A jucat un rol subtil, dar și-a pus în valoare colegii, le-a creat spații și le-a oferit mingi utile. A închis bine culoarul la primul gol și a avut o atingere superbă la reușita a 3-a. E visul oricărui coechipier!, a scris sursa menţionată.

Ce de la The Scottish Sun au notat jocul lui Ianis cu 6 şi au avut aproape numai cuvinte de laudă la adresa românului.

,,Ianis Hagi este un jucător atât de inteligent și un om de bază pentru Rangers în serile europene.

Ianis Hagi Europa League 44 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Mereu s-a aflat în zona de acțiune, s-a poziționat bine în teren, însă de multe ori a greșit la ultima atingere. A pus umărul la al treilea gol înainte să fie schimbat.”, au mai scris scoţienii.

Pentru Rangers urmează acum meciul din campionat cu Livingston, care se va disputa pe data de 3 martie, de la ora 20:00.

36 de meciuri a jucat în total Ianis Hagi în acest sezon pentru Rangers, în tate competiţiile, reuşind să marcheze şi 6 goluri.

IanisHagi

Citeşte şi Astăzi are loc tragerea la sorţi pentru optimile Europa League! Care pot fi cele mai tari dueluri din această fază a competiţiei