Hierro îl vrea pe Ianis Hagi în Spania: „Are mult talent şi este ceva minunat”

ianis-hagi-rangers

Fernando Hierro este de părere că Ianis Hagi ar trebui să facă pasul spre fotbalul din Spania dacă dorește să-și atingă potențialul maxim ca fotbalist.

Fostul mare fundaș spaniol și-ar dori să-l vadă pe tânărul fotbalist român la Real Madrid, club la care el a activat alături de Gică Hagi.

Hierro susține că a avut o discuție cu Gică Hagi și l-a sfătuit pe acesta să-l transfere pe Ianis în Spania. Legendarul fundaș este convins că românul are nevoie de o astfel de mutare pentru a ajunge mare fotbalist.

„Fiul lui este un jucător minunat. Este dificil când eşti fiul unui tată atât de minunat ca Gică Hagi. Mereu i-am spus lui Gică că fiul lui trebuie să vină în Spania. Pentru a dărui tot talentul lui, tot ce are mai bun în el. Este la fel ca tatăl lui, are un talent minunat şi trebuie să vină în Spania”. Întrebat dacă Ianis Hagi ar putea ajunge la Real Madrid, Hierro a adăugat: „De ce nu? Este tânăr, talentat, minunat, are talent, de ce nu? Dar cel mai important este, valabil pentru toţi copiii, să uite faima tatălui său, dar copilul are mult talent şi este ceva minunat”, a spus Fernando Hierro pentru Telekom Sport.

Fernando Hierro a fost legitimat la Real Madrid în perioada 1989-2003 și a îmbrăcat tricoul „albilor” de 587 de ori.

Citește și ♦ Bounou, despre greșeala de la golul lui Păun: „Am văzut hențul și m-am deconectat”