Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gică Hagi negociază transferul lui Ianis!

Fostul președinte al LPF a explicat că a plecat spre Barcelona, iar în avion s-a întâlnit cu ”Regele”, care era alături de Ianis Hagi, Gică Popescu și George Ogăraru. Dragomir a dezvăluit că Gică Hagi nogociază transferul fiului său, iar acesta poate pleca pe bani mulți.

„Eu cred că se conturează un transfer foarte mare. În avionul de Barcelona, ieri, că am venit cu Hagi, cu Ianis, cu Ogăraru și cu Popescu… Vă puneți întrebarea de ce a venit aici?!

La Barcelona. Sau la Manchester?! Nu văd de ce nu! Vă dau în premieră, că nu cred că se supără Hagi, că vorbesc frumos. Am venit cu ei în avion, am stat de vorbă. Hagi mi-a explicat despre cum vede el fotbalul. Lumea îl înțelege greu, dar el are dreptate. E extraordinar, are niște idei fenomenale și de aia joacă echipa lui.

Din vara l-aș lasă pe Ianis să plece pe bani mulți. E copt, a prins forță în picioare, e fotbalist care lovește și cu stângul, și cu dreptul. Știrea e că au venit aici că să discute cu cineva. Ce naiba, sunt și eu om de fotbal, fac asta de o viață întreagă, mă pricep puțin. Apoi, nu va puneți întrebarea ce caută și cu Ogăraru?!” a declarat Dumitru Dragomir pentru ProX.

3.5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis, potrivit transfermarkt.com. Fotbalistul a marcat 9 goluri pentru Viitorul în actualul sezon de Liga 1.

AS susține că Ajax, Standard, Anderlecht şi Sevilla sunt echipele se interesează de fiul ”Regelui”. Potrivit jurnaliștilor iberici, directorul sportiv al Sevilliei, Monchi, l-a trecut în capul listei pentru perioada de mercato din vară.