RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ianis Hagi, în fața unei întâlniri speciale: „Sper să fie chiar mai bun decât tatăl său”

Echipa internaționalului român, Glasgow Rangers, joacă în această seară play-off-ul Europa League împotriva celor de la Galatasaray. 

Iar pentru Ianis meicul este unul cu totul și cu totul special. Tânărul internațional român va avea în fața ultima echipă din cariera tatălui său. Iar antrenorul turcilor este cel care a lucrat la echipa turcă și cu Gică Hagi.

Fatih Terim a vorbit înaintea meicului de diseară despre ce a însemnat colaborarea cu Gică Hagi și cum crede că va evolua cariera lui Ianis în continuare.

„Am lucrat cu Gică patru ani. Am avut performante mari împreună. Fiul lui s-a născut în Turcia și cred că este un tânăr foarte promițător. Nu știu dacă va fi la fel de bun ca tatăl său, dar sper să fie.

Chiar sper să fie mai bun, sunt sigur că asta își dorește și tatăl său. Dar nu există îndoială că Ianis este un jucător bun, cu un mare potențial de îmbunătățire”, l-a caracterizat Fatih Terim pe internaționalul român. 

Ianis Hagi a fost menajat în ultimul meci de campionat al lui Rangers de către Steven Gerrard. Scoțienii îi vor întâlni pe turci după ce în sezonul trecut au ajuns până în optimile de finală ale Europa League. Tricolorul are 1 gol înscris în 11 meciuri jucate în acest sezon pentru alb-albaștri.

CITEȘTE ȘI –>> Primul component al Generației de Aur care îi ia apărarea lui Rădoi: “Are un CV impresionant”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare