Viitorul a pierdut primul meci de pe teren propriu din play-off cu CFR Cluj, scor 0-1. Ardelenii au marcat prin Păun Alexandru în minutul 73.

Ianis, decarul Viitorului, a amintit după meci faptul că obiectivul formației din Constanța este locul 3. Fotbalistul este împăcat cu înfrângerea suferită și a explicat că se concentrează să joace cât mai bine pentru echipa națională.

”Păcat de rezulat, dar am produs fotbal, am avut ocazii. Din nou nu am reuşit să marcăm, au avut şi ei ocazii ce e drept, dar au şi marcat, noi nu. Am încercat, am atacat, dar tot nu am reuşit să înscriem. Au jucători cu experienţă, stau bine în teren şi după ce marchează e greu să le mai dai gol. În prima repriză am avut şanse de gol, dar din păcate atât s-a putut. Obiectivul nostru e locul 3. Ştiam că primul loc e departe, sper ca înfrângerea asta să fie un pas mic înapoi şi atât.

(n.r. despre convocarea la echipa națională) Da, sunt fericit că sunt convocat, vreau să-mi reprezint ţara cum trebuie indiferent că sunt la echipa mică sau la echipa mare.” a declarat Ianis la Telekom Sport.

În urma acestei înfrângeri, Viitorul rămâne pe locul 4 în clasamentul Ligii 1.

Luna aceasta, naționala României debutează în preliminariile pentru Campionatul European din 2020, turneu final la care Arena Națională va găzdui patru partide. 

Primele două jocuri ale ‘tricolorilor’ sunt împotriva Suediei, în deplasare, pe 23 martie, și contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 26 martie.