Ianis Hagi, dorit de Zenga! Un fost oficial al FCSB îl sfătuiește să accepte oferta

ianis-hagi-rangers

Ianis Hagi (21 de ani) este dorit cu insistență de Walter Zenga la Cagliari, iar Narcis Răducan îl sfătuiește să nu stea pe gânduri și să accepte oferta venită din Italia.

Zenga a declarat că-l urmărește de trei ani de zile pe mijlocașul român și că și-ar dori ca acesta să semneze cu gruparea pe care o pregătește. Antrenorul lui Cagliari a dezvăluit că a mai încercat să-l transfere pe Ianis și în trecut.

„De trei ani îl urmăresc. Pe Hagi am vrut să îl aduc și la Crotone. Am vorbit și cu Gică, dar el a preferat în acel moment ca Ianis să se întoarcă la echipa sa din România”, a spus  Walter Zenga, fost antrenor la FC Național, Steaua și Dinamo.

Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, îl sfătuiește pe Ianis Hagi să nu se gândească la perioada mai puțin fericită când a evoluat pentru Fiorentina, în anii 2016-2018, și să accepte oferta venit dă la Cagliari.

„E curajos că va alege iarăşi Italia, dar poate că e o dorinţă de revanşă pentru el, iar acest lucru poate fi o motivaţie importantă.

Pe Ianis îl văd oriunde în fotbalul mare, pentru că a trecut prin toate. Şi prin laude, prin bucurii, prin dezamăgiri sau prin critici”, a spus Narcis Răducan într-o conferință de presă.

Ianis Hagi evoluează pentru Glasgow Rangers, club care l-a împrumutat până în această vară de la Genk și care are prima opțiune de cumpărare. Dacă scoțienii nu-l vor mai dori pe Ianis, acesta mai are și varianta Lazio. Clubul la care activează și românul Radu Ștefan este gata să plătească 10 milioane de euro pentru fiul „Regelui”.

Citește și • „Steaua, direct în Liga 2!” Propunerea unui fost câștigător al Cupei Campionilor Europeni

Spynews.ro