Ianis Hagi, cu lecțiile învățate înaintea duelului cu Nicușor Stanciu! Ce a declarat fiul ”Regelui”

Sursa foto: Rangers/Facebook

“Dubla” dintre Slavia Praga și Rangers, care îi are în prim plan pe cei doi români va avea loc pe 11 martie, respectiv 18, iar Ianis Hagi a analizat duelul personal pe care îl va avea cu conaționalul său!

Mijlocașul de 22 ani a declarat că abia așteaptă să îl revadă pe Nicolae Stanciu, despre care spune că îi leagă o relație de prietenie începută la echipa națională. Totodată, fostul mijlocaș al Viitorului afirmă că o cunoaște foarte bine pe Slavia Praga din discuțiile pe care le-a avut cu mijlocașul cehilor și așteaptă cu nerăbdare să se dueleze cu aceștia.

Stanciu Slavia Praga scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Îl cunosc foarte bine pe Nicolae și am jucat cu el în ultimii doi ani la echipa națională. Până acum câteva luni, discutam despre Slavia, despre ce fel de echipă sunt. Așa că știu la ce să mă aștept. Cu siguranță, faptul că Nicolae Stanciu joacă la Slavia va fi un avantaj pentru mine.

Va fi un meci frumos, dar din păcate nu vom avea din nou fani în tribune, nici acasă, nici în deplasare. Ne lipsesc în Europa sezonul acesta, dar asta este. Va fi frumos să mă lupt cu Nicolae, dar evident că încercăm să ne calificăm în runda următoare!”, au fost cuvintele lui Ianis Hagi înaintea duelului cu Nicușor Stanciu, conform publicației The Scotsman.

Lideri și aproape campioni în Scoția, Rangers s-a calificat în optimile Europa League după o dublă spectaculoasă cu belgienii de la Antwerp, în timp ce Slavia Praga a produs surpriza și a eliminat-o pe fosta campioană a Angliei, Leicester.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Stanciu şi Hagi, adversari în Europa! Mijlocaşul Slaviei Praga, prima declaraţie despre duelul cu Rangers