Eroul meciului de la Iaşi, Ianis Hagi, se gândeşte numai la dubla naţionalei de tineret cu Ţara Galilor şi Liechtenstein. Mijlocaşul Viitorului este convins că îi va veni şi rândul să fie convocat de Cosmin Contra la naţionala mare.

Ianis Hagi a ajuns la patru goluri înscrise în actuala stagiune după dubla reuşită la Iaşi. Convocat de Mirel Rădoi la naţionala de tineret, Ianis nu este dezamăgit că nu a ajuns nici de această dată în lotul primei reprezentative. Meciurile cu Ţara Galilor şi Liechtenstein pot aduce naţionala de tineret la un turneu final după 20 de ani!

„Este decisiv, putem merge la EURO, evoluţiile mele de când m-am întors din Italia mă încurajează şi mă fac să cred că fără nicio problemă pot să joc şi la echipa mare, dar o să vină rândul fiecăruia. Sunt la tineret, avem un pas foarte important şi abia aştept să jucăm cu Ţara Galilor şi apoi cu Liechtenstein” – a explicat Hagi jr.

Căpitanul Viitorului nu vrea să se mai gândească la un transfer rapid în străinătate după experienţa de la Fiorentina: „Am planuri să joc cât mai bine la Viitorul, să ne calificăm în playoff şi să câştigăm cât mai multe meciuri”

După eşecul suferit pe teren propriu, Flavius Stoican şi-a ascuns dezamăgirea. Antrenorul lui Poli Iaşi este convins că echipa îşi va reveni după cele două înfrângeri consecutive în Liga 1.

„Capul sus după această înfrângere, sunt alături de jucători şi bravo spectatorilor că la sfârşit strigau încurajări pentru echipa noastră. Dacă vom avea aceeaşi atitudine, fotbalul ne va răsplăti, chiar dacă urmează un meci dificil la Cluj” – a apreciat Stoican.