Ianis Hagi, celebrat de UEFA! Cum a impresionat românul de la Rangers în Europa League

Ianis Hagi

Ianis Hagi a ajuns să fie celebrat de UEFA, după ce a intrat în istoria lui Rangers, în urma unui meci disputat în Europa League.

Totul a avut loc exact acum un an de zile, când internaţionalul român a reuşit o dublă senzaţională într-un meci cu portughezii de la Braga.

Scoţienii erau conduşi cu scorul de 2-0 pe teren propriu, dar au revenit şi au câştigat la final cu 3-2, în urma unei prestaţii excelente a lui Ianis Hagi.

ianis hagi

Românul a anunţat revenirea echipei de pe Ibrox, în minutul 67 al întâlnirii, când a marcat spectaculos cu un şut la colţul stâng. Aribo a făcut 2-2, iar mijlocaşul din România a reuşit dubla în minutul 82, după un şut din lovitură liberă.

Rangers a mers mai departe în optimile Europa League, după ce a câştigat şi meciul din Portugalia, iar UEFA a ţinut să rememoreze clipele fantastice de la meciul tur, de pe Ibrox Park.

,,Ianis Hagi a fost cel care a impulsionat revenirea lui Rangers împotriva celor de la Braga acum un an.”, au scris cei de la UEFA pe Twitter.

După meci, Ianis Hagi i-a cucerit pe scoţieni prin discursul pe care l-a avut, fiind şi el impresionat de atmosfera de pe Ibrox.

,,E uimitor. It’s Ibrox, baby. E diferit față de orice stadion.E un vis devenit realitate. Pe Ibrox chiar se întâmplă lucruri minunate., a declarat Ianis Hagi la finalul jocului cu Braga.

4 goluri a marcat Ianis Hagi pentru Rangers în campionatul Scoţiei, acolo unde a jucat nu mai puţin de 25 de meciuri, dintre care 17 ca titular.

6.000.000 de euro este cota mijlocaşului de 22 de ani, potrivit transfermarkt.com.

ianis-hagi-rangers-1

Citeşte şi Kyle Lafferty mizează pe Ianis Hagi: ”Sunt convins că va ajunge foarte sus!”