Ianis Hagi este tot mai aproape de o plecare din Liga 1! Viitorul discută cu echipe din Spania, Belgia, Italia și Anglia pentru transferul mijlocașului în vârstă de 20 de ani.

Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a vorbit despre un interes ridicat pentru Ianis Hagi, care a reușit 14 goluri și 6 pase decisive în acest sezon.

3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt. Mijlocașul ofensiv a impresionat și la naționala de tineret, care s-a calificat la EURO 2019.

Nu se pune problema unui transfer la FCSB, pentru că, din fericire, există variante mult mai interesante. A fost și un interes al Gironei, dar nu era una dintre soluțiile prioritare! Rămân discuții cu echipe din Spania, Belgia, Italia, chiar și cu echipe din Anglia! Din Turcia nu am văzut nimic, doar ce a fost în presă legat de un interes al lui (Fatih) Terim.

Cred că un club care vrea să cumpere bun și ieftin ar trebui să facă pasul acum, pentru că după EURO prețul poate crește. Așa a făcut Brighton cu Băluță, accelerând transferul în iarnă. După turneul final, dacă Ianis și ceilalți jucători vor avea prestații de calitate, cota lor va sări. Sunt foarte mici șansele ca Ianis să mai rămână la Viitorul„, a spus Cristian Bivolaru la Pro X.