Ianis Hagi ar putea rămâne fără antrenor la Rangers! Anunţul făcut de Steven Gerrard: ,,Înseamnă totul pentru mine”

steven-gerrard-rangers

Echipa lui Ianis Hagi este foarte aproape de a se califica în optimile de finală ale Europa League, dacă va reuşi să menţină rezultatul din tur cu Antwerp.

Elevii lui Steven Gerrard s-au impus în meciul tur cu scorul de 4-3, iar meciul din Scoţia se anunţă unul la fel de spectaculos, ambele echipe dorindu-şi calificarea în fazele superioare ale competiţiei.

Ianis Hagi Europa League scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Înaintea jocului cu belgienii, Steven Gerrard a vorbit despre visul său, de a antrena echipa la care a făcut carieră. Acesta spune că şi-ar dori să o pregătească pe Liverpool, în viitor, deşi echipa suferă acum, cu Jurgen Klopp pe bancă. Gerrard a avut numai cuvinte de laudă la adresa germanului, care a reuşit să aducă pe Anfield şi titlul, şi trofeul Champions League.

„Primesc des această întrebare, dar ce va fi va fi. Mi-ar plăcea să fiu antrenorul lui Liverpool într-o zi. Este un vis? Sigur că da. Este un club care înseamnă totul pentru mine, dar în momentul de faţă echipa are un manager (n.n. Jurgen Klopp), dacă nu cel mai bun, atunci unul dintre cei mai buni din lume, care a reuşit performanţe incredibile de când a venit pe Anfield.

gerrard

Succesul pe care l-a avut Liverpool în ultimii ani i se datorează în mare măsură, sper să continue tot aşa.”, a declarat Steven Gerrard, pentru liverpoolecho.co.uk.

Steven Gerrard s-a retras din fotbal în 2016, după ce a avut şi o scurtă aventură în MLS, la LA Galaxy.

La Liverpool, actualul tehnician al lui Rangers a cucerit de două ori Cupa Angliei, de trei ori Cupa Ligii Angliei, plus Supercupa Angliei, Liga Campionilor, Cupa UEFA și Supercupa Europei.

steven gerrard by mch8 d5tvsyp

Citeşte şi Ianis Hagi a intrat deja în mintea scoţienilor! Anunţul făcut înaintea meciul Rangers – Antwerp, din Europa League