Ianis Hagi, apărat după criticile contestatarilor: “Nu-l mai criticați! E singurul care mai driblează la națională!”

Ianis Hagi nu a primit convocarea la prima reprezentativă a României de la Mirel Rădoi, dar a fost chemat de Adrian Mutu pentru meciul decisiv al naționalei de tineret, cu Danemarca!

Selecționerul echipei naționale mari a României, Mirel Rădoi, a surprins pe toată lumea cu lista de jucători convocați pentru meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord. Rădoi a decis să nu mai cheme fotbaliști cu nume pentru aceste trei meciuri, printre care s-a aflat și Ianis Hagi.

Tânărul fotbalist nu a rămas însă pe dinafară, asta deoarece selecționerul naționalei de tineret, Adrian Mutu, l-a convocat imediat pe Hagi Jr. pentru meciul decisiv cu Danemarca.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a sărit în apărarea lui Hagi Jr., care a avut parte de critici din partea contestatarilor după ultimele meciuri la naționala mare și chiar și după meciul cu Danemarca de la echipa de tineret. Dragomir știe care este capitolul la care Ianis trebuie să lucreze pentru a deveni mai bun.

dumitru-dragomir-4

Nu-l mai criticați pe Hagi! În loc să facă altceva, el să facă forță în picioare. N-are forță în picioare! Lovește bine mingea cu ambele picioare, pasează bine, dar e zero în lupta cu adversarul pentru că n-are forță în picioare.

Are segmentele mari, dar n-are forță jos, cum era taică-său. Are bazinul jos și segmente lungi. Trebuie să muncească mult aici, dar lăsați-l în pace, că va fi vioara întâi la echipa națională. E singurul care mai driblează!“, a spus “Oracolul din Bălcești” pentru GSP.

Ianis Hagi a fost titular și a purtat banderola de căpitan în meciul echipei de tineret contra Danemarcei, încheiat 1-1, partidă care a adus a doua calificare consecutivă a “tricolorilor” mici la un turneu final.

Citește și ULTIMĂ ORĂ | Tătărușanu s-a retras de la echipa națională! Scrisoarea prin care portarul își motivează alegerea