Ianis Hagi, analizat de un fost campion mondial: “L-ar putea urma pe Steven Gerrard”

Foto: Profimedia

Campion cu naționala Braziliei în 2002 și câștigător al Balonului de Aur, Rivaldo, a remarcat forma bună a lui Ianis Hagi, în tricoul echipei Rangers.

Brazilianul crede că Hagi l-ar putea urma pe Gerrard la un club mai mare în viitor.

Ianis Hagi este un jucător excelent pe care îl urmăresc de când era la Viitorul, alături de Rivaldinho.

Acum a început să-l impresioneze pe antrenorul lui, Steven Gerrard. Nu cred că a fost vreodată vorba să nu aibă încredere în Gerrard, ci invers.

steven profimedia 0596838992
Foto: Profimedia

Acum în sfârșit are încrederea antrenorului, ceea ce este foarte important pentru ca un jucător să înceapă să joace titular mai mult. Dacă devine un pion esențial al echipei îi va crește încrederea, iar asta îi va permite să-și etaleze cel mai bun joc pe teren“, a declarat Rivaldo.

Fostul Balon de Aur a vorbit și despre posibila înlocuire a lui Jurgen Klopp la Liverpool. Prea internațională a scris că neamțul ar putea fi înlocuit cu Gerrard.

Jurgen Klopp are un merit foarte mare pentru toate realizările sale de când a venit la Liverpool, așa că nu mi se pare corect să ne gândim deja la un înlocuitor. Serii slabe de rezultate au loc în fotbal și oricărui club i s-ar putea întâmpla.

klopp profimedia 0596566664
Foto: Profimedia

Mai mult, a juca fără fani în tribune nu ajută. Este adevărat că toate cluburile sunt în aceeași situație, însă fanii Liverpool sunt speciali și crează o atmosferă specială pe Anfield. Liverpool simte lipsa fanilor“, a mai spus Rivaldo.

steven profimedia 0596838992
Foto: Profimedia

În ce îl privește pe Gerrard, îmi este clar că va deveni manager Liverpool într-o zi – sunt aproape sigur de asta. Cine știe, poate că Ianis Hagi ar putea profita de încrederea pe care o are din partea lui și îl va urma la un club mai mare atunci când Gerrard va face schimbarea.

Amândoi sunt într-o fază intermediară de dezvoltare în carierele lor și au ocazia să crească și să ajungă la un club mai mare, precum Liverpool“, a mai a spus Rivaldo.

rivaldo profimedia 0072471565
Foto: Antonio Scorza / AFP (Profimedia)

Rangers și Slavua au remizat, la Praga, scor 1-1, în turul optimilor de finală ale Europa League, joi seară. Ianis Hagi a dat pasa de gol la unica reușită a scoțienilor.

Citește și Ce a scris presa britanică despre Ianis Hagi, după Slavia – Rangers: „Nu i-a ţinut piept compatriotului Stanciu”