RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ianis Hagi: „Am muncit mult şi merităm!”

Cu o pasă de gol şi un gol fabulos, înscris direct din corner, Ianis Hagi a fost eroul „tricolorilor mici”! Hagi jr. a fost lăudat de selecţionerul Rădoi la finalul meciului cu Bosnia, scor 2-0.

Sub privirile părinţilor aflaţi în loja stadionului de la Ovidiu, Ianis Hagi a făcut cel mai bun meci din preliminariile EURO 2019. Cu Bosnia, mijlocaşul Viitorului a pasat decisiv la primul gol şi şi-a scutit echipa de emoţii cu 20 de minute înainte de final. Hagi a înscris direct din corner în minutul 70.

Ianis Hagi a fost eroul meciului de la Ovidiu. FOTO: frf.ro

„Contează să terminăm bine şi până acum asta facem. Avem două victorii, mai avem două meciuri şi e important să scoatem cel puţin 4 puncte. Suntem la un pas să facem istorie. La început porneam fără multe şanse, doar intram pe teren şi vedeam ce iese. Acum am ajuns în situaţia asta şi avem prima şansă. Am muncit mult şi merităm” –a spus Ianis Hagi la finalul meciului de la Ovidiu.

Hagi jr. a povestit şi faza din minutul 70, atunci când a închis tabela la 2-0:

Mă gândeam încă din prima repriză, dar nu aveam vântul. Am aşteptat repriza a doua şi mi-a ieşit. Mi-a mai ieşit şi la antrenamente. Ţine de moment, de inspiraţie, de instinct. Mi-am ascultat instinctul şi am dat la poartă!

„El a mai încercat și la antrenament asemenea execuție. Chiar a văzut câteva probleme ale portarului și pe lângă cornerele pe care am încercat să le executăm direct sau scurt, și șuturile de la distanță erau cu probleme pentru portarul advers. Mă bucur pentru el, a fost un gol de generic. Asta înseamnă că ușor, ușor îi va călca pe urme tatălui său” – Mirel Rădoi, selecţioner România U21

CITEŞTE ŞI: La un pas de EURO 2019! Rădoi: „Le dau tuturor nota 10!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare