RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

I s-a înscenat totul lui CFR Cluj? Afirmații INCENDIARE au ieșit la iveală în urmă cu puțin timp

Cozmin Gușă trage un puternic semnal de alarmă asupra modului în care au fost făcute testele pentru COVID-19 în cazul campioanei României.

Astăzi, CFR Cluj a primit o veste excelentă: toți membrii clubului, 26 la număr, care inițial au fost testați pozitiv cu coronavius la o clinică privată au primit rezultat negativ, după repetarea analizelor la o unitate spitalicească de stat din Cluj.

După ce campioana României a primit noile rezultate, Cosmin Gușă a tras un semnal de alarmă asupra situației cu care s-a confruntat CFR Cluj în ultima perioadă, dar și asupra felului în care au fost făcute testele pentru COVID-19.

BOMBĂ în cazul “CFR Cluj- Coronavirus”! MANIPULARE ȘI MINCIUNĂ DOVEDITE.

În calitate de fan al clujenilor și de om care sunt la curent cu desfășurarea campionatului de fotbal intern, am urmărit cu atenție și preocupare evoluția cazului de “coronavirus în masă”, cu care a fost diagnosticat CFR Cluj.

Știam că cei din administrația clubului au fost precauți, jucătorii clujeni mai serioși că alții, și-n plus Dan Petrescu, un om care “suflă și/n iaurt”. Și-atunci, de unde avalanșa de peste 20 de cazuri cu care-au fost diagnosticați la București clujenii, de către privații de la “REGINA MARIA”??

Vezi și EXCLUSIV VIDEO | ”Dacă mi s-ar fi cerut să fiu informator al Securității aș fi facut-o”. Dezvăluire uluitoare în direct la TV

Mai mult, vorbind cu cei de la club zilele trecute, aflasem CĂ NICIUNUL DINTRE CEI DEPISTAȚI POZITIV N-AU NICIUN FEL DE SIMPTOME ȘI SE SIMT BINE!!
Azi a venit explicația public, după ce clujenii au efectuat 2 teste consecutive, la unități spitalicești PRESTIGIOASE , DE STAT: testele au ieșit negative ,TOȚI “BOLNAVII” ERAU DE FAPT SĂNĂTOȘI , AȘA CUM SE ȘI SIMȚEAU DEALTFEL!!!
Întrebarea principală este prin ce mecanisme s-a decis și implementat “PUNEREA LA PĂMÂNT” A CLUJENILOR, deveniți astfel BAU-BAUL CORONAVIRUSULUI??! Este limpede oricum că cei care MANIPULEAZĂ ȘI MINT aveau nevoie de Marceli Paveli și Andree Esca și-n sport, și ce “pradă” mai bună să găsească decât chiar echipa campioană a României?!

Pățania echipei CFR CLUJ depășește mult că magnitudine “EXPERIMENTUL GORNET” de care scriam azi dimineață, și ne-arată o dată în plus cât de coordonată și extinsă este OPERAȚIUNEA “CORONAVIRUS-EXTREMĂ URGENȚĂ”, coordonată de către echipa “groazei”, KlauSILĂ-LuCOVID!

Cât despre dezavantajarea sportivă și umilirea publică a clujenilor , ce să mai vorbim … Interesant și legitim ar fi totuși acționarea în justiție a celor de la “REGINA MARIA”, pentru că nu sunt speranțe că instituțiile statului se vor autosesiza pentru dovedirea ILEGALITĂȚII ȘI COMPENSAREA PREJUDICIULUI MAJOR CREAT. a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

BOMBA în cazul “CFR Cluj- Coronavirus”! MANIPULARE ȘI MINCIUNĂ DOVEDITE. In calitate de fan al clujenilor și de om…

Publicată de Cozmin Gusa pe Duminică, 26 iulie 2020

Vezi și EXCLUSIV VIDEO | Polemica cu noua arenă a lui Dinamo continuă: ”Stadionul aici tre sa fie! Nu pe velodrom!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare