RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

I-a câștigat pe fani din prima! Declarații acide la adresa rivalilor: „S-au înființat abuziv ca Steaua și Dinamo”

FC U Craiova a promovat în acest sezon în Liga 2, iar oltenii visează cu ochii deschiși la o revenire în Liga 1. 

Chiar și fără președintele Marcel Pușcaș care a părăsit echipa recent, Adrian Mitelu continuă campania de transferuri. Ultimul jucător ajuns în Bănie este Andrei Ciolacu, fostul jucător al Rapidului. Iar acesta s-a pus bine cu suporterii alb-albaștrilor după primele cuvinte rostite ca jucător al Universității Craiova. Acesta a comparat înființarea rivalei CS Universitatea cu apariția cluburilor Steaua și Dinamo la sfârșitul anilor ’40.

„Mi-aș dori să promovăm împreună, bineînțeles. Liga 1 are nevoie de echipe de tradiție, cu suporteri. Nu cunosc foarte bine toate straturile acestui război. Știu doar că nu este normal ca o echipă să fie înființată direct în Liga 2.

Iar apoi oamenii care au participat la acest demers să recunoască faptul că nu a fost o decizie legală și nici morală. Asemăn situația cu echipele fondate și adăugate la fel de abuziv în Liga 1 prin anii 1947-1948”, a declarat atacantul pentru Gazetă.

Ciolacu a mai jucat în carieră pentru Rapid, ASA Târgu Mureș și Juventus București în Liga 1 și pentru CS Otopeni și Metaloglobus în liga secundă. De numele vârfului se leagă și câteva experiențe exotice. Ciolacu a jucat pentru Warriors în Singapore și mai apoi în Georgia la Tskhinvali.

CITEȘTE ȘI –>> Cum l-a refuzat Gigi Becali pe Borcea: “Era prea târziu, am vorbit cu Anamaria”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare