Haz de necaz pentru petrolişti. Mulţescu, declaraţia sezonului!

Petrolul a încheiat un sezon ruşinos în Liga a 2-a cu o înfrângere pe propriul teren, 2-3 cu Academica Clinceni. “Lupii” au terminat pe locul al patrulea şi aşteaptă derby-urile cu Rapid din următoarea stagiune.

Dezamăgit de rezultatul ultimei etape de campionat, Gigi Mulţescu a oferit fără să vrea una dintre cele mai amuzante declaraţii ale stagiunii în fotbalul românesc.

“Cel mai rău îmi pare pentru suporteri. Vorbisem cu băieţii să le oferim spectacol, le-am oferit cinci goluri, multe ratări, dacă venea şi victoria, chiar dacă obiectivul nu a fost îndeplinit, ar mai fi îndulcit amărăciunea acestei înfrângeri – a spus Mulţescu la microfonul Digi Sport.

Suporterii i-au scandat numele lui Gigi Mulţescu la finalul partidei. Contractul antrenorului expiră o dată cu finalul acestui sezon.

“Ne vom întâlni şi vom discuta. În funcţie de ce vom discuta, vom hotărî. Ne trebuie un lot competitiv, un program foarte bun de pregătire, mai multe lucruri. Dar în primul rând, un lot competitiv” – a anticipat Mulţescu  următorul sezon din Liga a 2-a.

Umilinţa suferită la Ploieşti, 2-3 cu Academica Clinceni, s-a întâmplat la fix şase ani de la finala Cupei României, ultimul trofeu câştigat de Petrolul.

Pe 1 iunie 2013, Petrolul învingea CFR Cluj pe Arena Naţională, scor 1-0, în faţa a 30.000 de suporteri veniţi de la Ploieşti.