Gabi Tamaș a trecut prin clipe grele după ce a ajuns în arest, însă fanii și clubul Hapoel Haifa sunt alături de fundașul român.

De altfel, israelienii au decis să nu-i rezilieze contractul lui Tamaș, după ce fotbalistul a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o viteză de 205 kilometri/oră.

„Gabi Tamaș va continua și în sezonul următor. A făcut o greșeală și a plătit pentru ea. Și-a dat seama că a greșit. Este un jucător important pentru noi, e iubit de toată lumea și nu văd de ce nu ar continua”, a spus patronul lui Hapoel Haifa, Amir Haberfeld.

”Scandalul lui Tamaș nu a afectat clubul. A afectat și defensiva mea. A făcut o greșeală, dar faptul că a stat închis șase zile a fost o traumă pentru el. Omul a slăbit 5-6 kilograme și sper că se va recupera și va învăța din asta.

Nu a mâncat acolo. Sper să își revină repede. Gabriel este o persoană iubită atât de fani, cât și de club. Sper că se va întoarce într-o formă bună”, a afirmat recent și Sharon Mimer, tehnicianul formației din Israel.

Tamaş este la Hapoel Haifa din 2017. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat și a înscris de două ori.