VIDEO | Haos la Ovidiu! Meciul Viitorul – Dinamo a fost întrerupt, din cauza fanilor dinamoviști

UPDATE 22:50 Viitorul a înscris două goluri într-un interval de două minute. Scorul este acum 5-0! Dinamo este la pământ!

UPDATE 22:46 Partida a fost reluată, după ce fanii dinamoviști au fost evacuați din stadion de către jandarmi. Meciul a fost întrerupt aproximativ 20 de minute.


Meciul dintre Viitorul și Dinamo a fost întrerupt în minutul 67, la scorul de 3-0 pentru gazde, după ce mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren. Jucătorii sunt la marginea terenului și așteaptă reluarea meciului.

După golul de 3-0 înscris de către Andreas Calcan în minutul 66, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, fiind cu greu imobilizaţi şi scoşi de pe teren de către agenții de securitate.

Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, a mers la suporteri şi a încercat să-i calmeze.

fan dinamo

Încă din primul minut al partidei de la Ovidiu, fanii lui Dinamo au scandat împotriva conducerii clubului, a finanțatorului Ionuț Negoiță și a antrenorului Eugen Neagoe.

Fanii „câinilor roșii” i-au cerut demisia lui Eugen Neagoe, antrenor care a ajuns pe banca lui Dinamo după ce Mircea Rednic a fost înlăturat în această vară.

Fanii dinamoviști la Ovidiu

Fanii lui Dinamo protestează împotriva conducerii.

Publicată de DoarDinamo pe Luni, 15 iulie 2019