Handbalistele de la SCM Craiova s-au REUNIT! Ce obiectiv și-au propus pentru noul sezon

Vacanța s-a terminat și pentru handbalistele de la SCM Craiova! Vicecampioanele României s-au reunit, miercuri seară, la Baza Sportivă ”Aripile” din Craiova.  Sportivele au fost întâmpinate de antrenorul principal Bogdan Burcea și de Costin Dumitrescu, antrenor secund.

După ce în sezonul trecut a cucerit în premieră Cupa EHF și a devenit vicecampioana României, marea echipă condusă de Bogdan Burcea s-a destrămat, după ce șapte jucătoare aflate la final de contract au părăsit gruparea craioveană.

Astfel, conform realitateadecraiova.net, SCM Craiova pornește la drum într-o nouă formulă, alături de Cristina Zamfir, Flori Stanciu, Andreea Rădoi, Ana Maria Țicu, , Zeljka Nikolic, Carmen Șelaru, Jelena Trifunovic, Patricia Vizitiu, Alexandra Colac și Lorena Stoican, se vor afla în acest sezon portarul Ekaterina Dzhukeva (Bulgaria), Timea Tătar (pivot), Elena Djorgjevska (Macedonia, inter dreapta), Ana Maria Tănăsie (extremă stângă), croata Andrea Seric (pivot), Bianca Curmenț (portar), Lamprini Tsakalou (Grecia, centru).

Cantonament în Grecia

Începând de luni, 16 iulie și până pe 24 iulie, echipa feminină de handbal va pleca în cantonament în Grecia.

„Revenim cu aceleași gânduri cu care am plecat și în vacanță. Acela de a performa. Ne-am făcut datoria sezonul trecut, considerăm că este momentul să facem și un pas spre înainte, iar acesta ar fi, desigur, o calificare în grupele Champions League.
În această dimineață am trecut de vizita medicală, iar în această seară efectuăm primul antrenament.burcea

După vizita medicală, la primele rezultate pe care le-am văzut, fetele se prezintă bine, sper să fie sănătoase, dornice de muncă și de performanță. Competiția în acest sezon, ca și anul trecut de altfel, va fi una acerbă, atât pentru primele locurile ale clasamentului cât și pentru a doua jumătate.

Și noi avem 6-7 jucătoare noi, însă ne bucurăm că am păstrat o bună parte din lotul de anul trecut. Ca obiectiv intermediar, sperăm ca în septembrie să reușim o calificare în grupele Champions League și un parcurs cât mai bun în Liga Florilor. Sper ca fiecare fată să dorească să se autodepășească și să reușim performanțele din sezonul trecut”, a declarat George Bogdan Burcea pentru Realitatea de Craiova.

După revenirea din stagiul de pregătire din Grecia, echipa va participa la turnee de pregătire, numai în țară, iar în 11-12 august va avea loc Cupa Craiovei.