Hanca și Nistor, propuși la FCSB! Becali: “Anamaria mi-a zis” | Reacția lui Alexandru David

UPDATE 20:10 Alexandru David, președintele lui Dinamo, a negat cu vehemență informațiile prezentate de către Gigi Becali!

David

Domnul Becali bate câmpii! Nu știu cine a zis că Anamaria Prodan a fost trimisă de la Dinamo cu o hârtie. Ar fi foarte simplu să o întrebați <Cine te-a trimis de la Dinamo? Unde este hârtia? Arată-ne hârtia> și se face lumină. A venit și la noi un individ Manole care ni i-a propus pe Man și pe Pintilii să dăm 200.000 că-i luăm la Dinamo. Și noi am zis că dăm 150.000. De ce să fie banc? Dacă ce spune Gigi Becali e realitate, de ce să nu? Ăsta e circ, cu care ne-am obișnuit“, a spus David la DigiSport.


Gigi Becali a detonat o ‘bombă’ de proporții în această iarnă! Finanțatorul a dezvăluit că Sergiu Hanca și Dan Nistor de la Dinamo au fost propuși la FCSB, în schimbul a doar 400.000 de euro.  

Hanca (26 de ani) are o hârtie de la clubul Dinamo pentru a pleca pentru 70.000 de euro. Nistor (30 de ani) este considerat un jucător-cheie de către antrenorul Mircea Rednic.

Anamaria (Prodan) mi-a zis. Dacă îi vreau pe Nistor și pe Hanca, să dau 400.000 (de euro). Și eu am spus <Hanca e băiat extraordinar și îmi place de el, dar avem jucători pe posturile alea>. Dau 200.000 (de euro) doar pe Nistor. Acum iar o să înceapă scandal, discuții. Eu spun adevărul, nu vreau să mă cert cu Dinamo. Oricând l-aș lua pe Nistor. I-am spus și lui Teja, l-am întrebat. Mi-a zis <Nu avem ce să facem cu Hanca. Nistor, da. Dacă poți să-l iei, e foarte bine>“, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Nistor

FCSB a mai încercat să-l ia pe Dan Nistor, iar Becali a oferit un milion de euro, dar Dinamo a refuzat.