RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Hamza Younes, suporter al Petrolului: “Este echipa mea şi iubesc Petrolul!”

Hamza Younes a jucat pentru prima oară împotriva Petrolului. Tunisianul care a scris istorie în ultima perioadă “de aur” a găzarilor şi-a declarat încă o dată dragostea pentru clubul din Ploieşti.

În meciul de la Chiajna, Younes a intrat pe teren în minutul 63 pentru a juca prima oară împotriva echipei la care s-a consacrat în fotbalul din Europa. La final, tunisianul a vorbit despre plecarea de la finalul sezonului trecut şi s-a declarat încă o dată “lup galben”!

În vara lui 2019, Hamza a renunţat la încă un an de contract cu Aris Salonic, echipă care îi oferea aproape 200.000 de euro pe sezon după ce marcase nouă goluri în Superliga Greciei în sezonul precedent. S-a întors la Petrolul pentru a pune umărul la promovarea în Liga 1, însă conjunctura de la Ploieşti nu a fost cea aşteptată. Younes şi-a reziliat amiabil contractul după ce conducerea i-a transmis că nu mai este dorit la Petrolul.

“Este greu să joc împotriva Petrolului, este singura echipă la care mai jucasem în România, dar asta este. A fost dificil, normal, am scris istorie la Petrolul şi este dificil să fiu adversarul lor. Am o relaţie extraordinară cu suporterii Petrolului. Este echipa mea, iubesc Petrolul. Sigur că pot promova, au o echipă foarte bună, asta este părerea mea. Restul este pe teren” – a spus Younes după remiza albă de la Chiajna.

hamza petrolul

34 de goluri şi 5 pase decisive a reuşit Hamza Younes pentru Petrolul în perioada 2012-2014.

Hamza Younes a semnat un contract valabil până la finalul următorului sezon cu Concordia Chiajna.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare