Meci de poveste la Brăila, între Dacia Unirea și Petrolul! Gazdele au condus la pauză, dar ploieștenii au revenit în repriza secundă și au câștigat cu 3-2. 

Dacia Unirea Brăila  a deschis scorul în minutul 14. Fotbaliștii lui Florentin Petre au făcut șah-mat defensiva lupilor. Cazan și Antoche au fost ridiculizați la marginea cerului, iar Bertrand Bebey a înscris din poziție centrală.

În repriza secundă a fost nebunie! În doar cinci minute, au fost înscrise nu mai puțin de patru goluri, trei ale Petrolului și unul al gazdelor!

În minutul 57, Claudiu Herea a reușit egalarea cu un șut violent, din interiorul careului, direct în vinclu!

În doar câteva zeci de secunde, Brăila a marcat din nou! Lupii au luat gol la faza pornită de la mijlocul terenului de adversari. Gabriel Niţă a profitat de spațiile largi din defensiva galben-albaștrilor și a șutat puternic, pentru 2-1, la colțul scurt.

Două doar două minute, Petrolul reușea să egaleze din nou. Nemarcat, Saim a reluat cu capul, iar mingea a intrat în plasă cu tot efortul depus de portarul Raul Avram (59).

În fine, în minutul 62, a venit rîndul lui Arnăutu să înscrie, după o fază confuză în careul advers.

Furtuna s-a stins la fel de brusc precum a apărut, iar Petrolul a bifat încă trei puncte și rămâne în cărți pentru lupta la promovare.

Dacia Unirea Brăila – FC Petrolul Ploieşti  2-3 (1-0)

Marcatori: Bebey (15), Niţă (58)/Herea (57), Saim Tudor (59), Arnăutu (62)

Dacia Unirea: R. Avram (cpt) – Niţă, Pleşa, Hamza, Manu – Lu Yuefeng – Coteţ (72 Hîmpea), Van Den Driest (65 Vitan), Ciucureanu – Bebey, Mucuţă (80 Le Matyer). Antrenor: Florentin Petre.

FC Petrolul: Tordai – Olaru, Antoche, Cazan (34 Plămadă), Ţigănaşu – Chindriş (cpt), Danci – Saim Tudor, Herea (89 N. Popescu), Ştefănescu (60 Ciocâlteu) – Arnăutu. Antrenor: Octavian Grigore.

Au arbitrat: Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea) – Ciprian Iovu (Botoşani) şi Iulian Cătălin Brânză (Botoşani).

Arbitru de rezervă: Sergiu Mavriche (Bacău).

Observatori: Constantin Gheorghe (Suceava) şi Gabriel Ion Pop (Bacău).

Foto: fcpetrolul.ro