Caz halucinant în sânul formației Astra Giurgiu. Atacantul giurgiuvenilor, camerunezul Anatole Abang, 21 de ani, este suspectat de colegii săi și de către conducerea clubului de furt. 

Conform gsp.ro, Abang ar fi furat 1.100 de lei din buzunarele coechipierilor săi. Mai mult decât atât, fotbalistul camerunez ar fi fotocopiat cardurile colegilor, încercând să subtilizeze acestora banii din conturile personale.

Totul s-ar fi petrecut la antrenamentul de acum două zile, atunci când fotbaliștii Astrei au observat că le lipsesc banii din buzunare, informează sursa citată. În telefonul atacantului ar fi fost descoperite fotografii ale cardurilor colegilor, iar detaliile sunt absolut halucinante.

Abang ar fi încercat o serie de tranzacții cu cardurile bancare, printre care achiziționarea unor ceasuri de lux de 4000 de euro, haine scumpe și bilete de avion. Din fericire pentru colegii săi, tranzacțiile nu au putut fi procesate pentru că sistemul de plată online a cerut parolele cardurilor.

”E treaba noastră aici în club. Acum suntem în aşteptare, sunt doar nişte discuţii. Totul a rămas în cadrul clubului, însă vor fi făcute nişte investigaţii”, a spus Gheorghe Mulţescu pentru gsp.ro.