RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Halep, șocată de vestea anului în tenis! „Să ai trei copii acasă și să te întorci…”

Kim Clijsters și-a anunat revenirea în tenis la 36 de ani, după 7 ani de inactivitate. Simona Halep a răspuns unei întrebări legate de decizia jucătoarei din Belgia. 

Simo a recunoscut că a fost total surprinsă.

Am fost puțin șocată, să fiu sinceră. Să ai trei copii acasă și să te întorci e un lucru uriaș, în opinia mea. E impresionant! Mi-aș dori să mă întâlnesc cu ea în circuit pentru că m-a învins o dată la Brisbane. Nu am putut să uit acel meci. Dacă e vreo șansă să joc contra ei, aș fi foarte fericită„, a declarat Halep, potrivit Tennis World.

La Brisbane, în 2012, Kim Clijsters s-a impus cu 6-1, 6-4. Halep avea atunci 20 de ani.

În același an, Kim Clijsters se retrăgea din activitate. Acum, și-a anunțat revenirea.

Nu simt că am ceva de demonstrat cuiva. E o provocare pentru mine. Unii prieteni vor să alerge un maraton, eu vreau să joc în continuare tenis. Ador sportul asta. Am încercat să stau aproape de el pe cât posibil, am ajutat la încălzirea jucătorilor, doar pentru a simţi racheta. Pasiunea încă există, întrebarea este dacă mai sunt capabilă să joc la nivelul pe care mi-l doresc”, a spus Kim Clijsters, pentru WTA.

Belgianca are 4 tituri de Grand Slam în palmares, trei la US Open (2005, 2009, 2010) și unul la  Australian Open (2011).

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare