Fed Cup | Halep și Begu promit momente speciale pentru România. Se pregătește o coregrafie inedită la Cluj

Simona Halep și Irina Begu vor să readucă România în Grupa Mondială 1 a Fed Cup, printr-o victorie cu Elveția. Pentru acest deziderat, cele două jucătoare au făcut apel la spectatori să creeze o atmosferă specială în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Confruntarea România-Elveția, din play-off-ul de accedere în Grupa Mondială 1 a Fed Cup, se va disputa sâmbătă și duminică, iar ora de start a primului meci este 13:00.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Federația Română de Tenis pregătesc o coregrafie unicat pentru meciul de Fed Cup, România – Elveția, și este nevoie de sprijinul tuturor spectatorilor care au bilete pentru ziua de sâmbătă. Astfel, toți cei care au bilete la meciurile de sâmbătă, 21 aprilie, sunt rugați să fie prezenți în sală, și așezați pe locurile lor, cel mai târziu la ora 12.15. Este nevoie de implicarea tuturor pentru reușita acestui moment special, o premieră mondială la un meci de tenis. Detalii suplimentare vor exista pe fiecare scaun care face parte din momentul de coregrafie“, este mesajul afișat pe pagina de Facebook a Federației Române de Tenis.

Vă așteptăm să fiți alături de noi pentru o coregrafie de neuitat!“, a fost apelul Simonei Halep, transmis prin intermediul platformei de socializare.

Toți spectatorii care au bilete la meciul de sâmbătă, 21 aprilie, rugați să fie pe locurile lor la ora 12.15, pentru a participa la un moment unic în istoria tenisului

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Federația Română de Tenis pregătesc o coregrafie unicat pentru meciul de Fed Cup, România – Elveția, și este nevoie de sprijinul tuturor spectatorilor care au bilete pentru ziua de sâmbătă.Astfel, toți cei care au bilete la meciurile de sâmbătă, 21 aprilie, sunt rugați să fie prezenți în sală, și așezați pe locurile lor, cel mai târziu la ora 12.15.Este nevoie de implicarea tuturor pentru reușita acestui moment special, o premieră mondială la un meci de tenis.Detalii suplimentare vor exista pe fiecare scaun care face parte din momentul de coregrafie.#TenisRomania #HaiRomania #FedCupRO

Publicată de Federaţia Română de Tenis pe 18 Aprilie 2018

Simona Halep (locul 1 WTA), Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) și Mihaela Buzărnescu (40 WTA) au fost convocate de către căpitanul nejucător Florin Segărceanu.

Din lotul Elveției fac parte Timea Bacsinszky (locul 46 WTA la simplu), Viktorija Golubic (115 WTA la simplu, 71 WTA la dublu), Jil Teichmann (135 WTA la simplu, 209 WTA la dublu), Patty Schnyder (locul 149 WTA la simplu).