Halep și-a găsit antrenor! “O va ajuta mult! Au mai lucrat împreună”

Simona Halep e fără antrenor la Indian Wells, însă situația se va schimba în curând, după cum a anunțat Florin Segărceanu.

Fostul lider mondial va începe o nouă colaborare, pentru a fi în formă maximă la Roland Garros.

“Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie”, a spus Segărceanu, pentru Telekom Sport.

foto: frt.ro

“Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculaţii. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere aşa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână … deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei”, e convins Segărceanu.

‘Super Simo’ s-a calificat în optimi la Indian Wells și va juca mâine seară împotriva cehoaicei Marketa Vondrousova (locul 61 WTA).

La casele de pariuri, constănțeanca este favorită să ridice trofeul, cu o cotă de 4.50. Urmează Naomi Osaka, Angelique Kerber și Elina Svitolina.

Spynews.ro