Simona Halep a luptat fantastic cu Anastasia Pavlyuchenkova, iar românca recunoaște că înjurările fanilor au cântărit decisiv în calificarea ei în optimile de la Rogers Cup.

„Mă simt puțin obosită, ca să fiu sinceră. A fost un meci extraordinar, o luptă teribilă. Ea a jucat incredibil și a luptat până la capăt, a fost dificil.

Am câștigat și sunt foarte fericită că am putut lupta până la final. Cu siguranță, cu o astfel de susținere e imposibil să renunț! Vă mulțumesc!”, a spus Halep, aplaudată de spectatorii care au asista la victoria Simonei de joi seara.

„Nu am idee cum mă voi recupera. Sunt puțin ‘moartă’ în momentul acesta. A trecut mult timp de la ultimul meci pe care l-am jucat, la Wimbledon.

Voi face tot posibilul să mă recuperez și să lupt în meciul următor. Venus Williams e o campioană și întotdeauna e greu să joci împotriva ei”, a recunoscut liderul mondial.

Venus Williams va juca împotriva Simonei Halep (locul 1 WTA) în optimi la Rogers Cup. Meciul ar trebui să aibă loc în această noapte, în jurul orei 03:00 (ora României), pe terenul central de la Montreal.