HALEP, declarații de ULTIMĂ ORĂ! E supărată pe jurnaliști și a anunțat când REVINE

Simona Halep speră să revină cât mai repede pe teren după ce a aflat că are hernie de disc, iar liderul mondial confirmă indirect informația pe care am oferit-o în exclusivitate: prezența la Turneul Campioanelor.

”Mă simt destul de OK. Bineînţeles că am fost îngrijorată, dar am făcut RMN şi acum ştiu foarte bine ce am. Am mai avut probleme în trecut, dar acum este un pic mai mult. O să fac recuperare, o să fac tratament, fizioterapie, atât nimic mai mult. Şi sper să fiu aptă să joc la turnee. Cred că voi mai face pauză încă o săptămână, fără să joc tenis şi după aceea o să o iau uşor-uşor. Am fost îngrijorată şi eu la început, când nu ştiam ce am, însă după ce am făcut RMN-ul şi am vorbit cu medicii m-am relaxat, pot să spun.

Orice tenismen are această problemă şi oarecum este normal. Bineînţeles că există un risc, orice accidentare este un risc, dar nu e un risc atât de mare. Nu e un pericol să se întâmple ceva foarte grav. De aceea o să-mi păstrez încrederea şi vom vedea ce va fi în viitor”, a spus Halep.

Halep Kanepi

“Am renunțat să urmăresc mass-media!”

Pusă la zid de o parte a presei după abandonul de la Beijing, Halep spune că nu mai urmărește mass-media.

”Nu ştiu ce se spune, ce se vorbeşte, pentru că de mult am renunţat să urmăresc mass-media. Nimeni nu ştie cum m-am simţit eu în momentele acelea! Eu am făcut ceea ce am crezut că trebuie să fac. Am vorbit cu membrii din echipa mea, cu apropiaţii şi aşa am decis să facem.

Indiferent ce spune lumea, nu mă afectează absolut deloc în acest moment. Tot ce s-a vorbit, că mă operez sau că fac injecţii cu cortizon, este fals! Bineînţeles că îmi este greu să renunţ, să abandonez meciuri, şi anul acesta nu s-a întâmplat foarte des”, a mai afirmat Halep.