Simona Halep este gata să îşi înceapă parcursul în 2020, la Adelaide, în oraşul natal al antrenoruluI Darren Cahill. Halep va debuta în optimile turneului, în compania australiencei Ajla Tomljanovic.

Jucătoarea născută la Constanţa le-a mulţumit australienilor pentru primirea de care a avut parte la Antipozi.

„Mă simt excelent aici, am amintiri plăcute de când am făcut pregătirea în decembrie, acum trei ani. Nici nu am stat pe gânduri când am ales să joc aici, la Adelaide. Şi de această dată am avut parte de o primire călduroasă” – a mărturisit Simona.

Românca este mulţumită de felul în care a decurs perioada de pregătire la începutul noului sezon.

„A fost o perioadă foarte bună la Dubai. Am lucrat la tot ce înseamnă jocul meu, vreau doar să devin mai puternică pe ce am mai bun şi din toate punctele de vedere. Mă bucur tare mult că Darren Cahill s-a întors în echipa mea, este un om extraordinar şi un antrenor la fel, am şi un antrenor român nou şi cred că echipa este foarte bună ca să facem rezultate bune anul acesta” – a declarat Halep pentru WTA.

Numărul 4 în clasamentul WTA, Simona este optimistă înaintea debutului în 2020. A postat fotografii de la antrenament cu un mesaj clar: „Fac din nou ceea ce-mi place cel mai mult!”

Simona Halep – Ajla Tomljanovic se va juca marţi, după ora 10:00.