Simona Halep nu are încă un antrenor, dar ea este supervizată la antrenamente de Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei de FED Cup a României.

În acest an, Segărceanu a ajutat-o și pe Irina Begu.

„Este destul de mult spus faptul că am preluat rolul de antrenor. Ea este într-o perioadă de pregătire, se află în ţară. Am fost solicitat să supervizez antrenamentele ei. Nu este pentru prima dată când o fac. În această vară am făcut-o şi cu Irina Begu, şi cu ea, pentru câteva zile.

Mi se pare o postură foarte normală în momentul în care un jucător important al echipei, într-o anumită perioadă, nu are antrenor şi solicită în măsura posibilităţilor asistenţa la antrenamente”, a spus Florin Segărceanu pentru Prosport.

„Cel mai important este ca ea să facă alegerea corectă. Cred că este şi un lucru motivant pentru ea, este un lucru nou ca la un început de an să pornească singură şi s-ar putea să fie o experienţă benefică.

Totuși, consider că pe termen lung trebuie să îşi găsească pe cineva care să îi fie alături şi cu care să poată să colaboreze”, a mai afirmat Segărceanu.