Halep a aflat numele adversarei din optimile turneului de la Melbourne! Când va juca fostul lider mondial

Fostul lider mondial, Simona Halep, a trecut în optimile turneului WTA 500 Gippsland Trophy, după succesul din meciul de ieri contra rusoaicei Anastasia Potatova, scor 6-4, 6-4!

UPDATE 12:30: Simona Halep va da piept cu Laura Siegemund (locul 51 WTA), într-o partidă care va avea loc miercuri, de la ora 05:00, ora României.

În urma victoriei obținute în turul al doilea al turneului din Australia, Simona Halep (actualul loc 2 WTA) și-a asigurat locul în optimile de finală ale Gippsland Trophy. Românca în vârstă de 29 de ani este considerată favorită la câștigarea competiției și speră ca participarea la această primă întrecere să îi aducă primul trofeu din noul an.

Până atunci însă, Simona Halep va da piept cu Laura Siegemund, sportiva din Germania, clasată în acest moment pe 51 în ierarhia WTA. Confruntarea dintre cele două tenismene va fi a treia din istorie, iar nemțoaica este până acum în avantaj în fața româncei.

siegemund 2017

Prima întâlnire direct a avut loc în 2016, la Stuttgart, unde Siegemund s-a impus în două seturi, 6-1, 6-2, așa cum s-a întâmplat și în anul 2017, tot pe zgura din Germania, scor 6-4, 7-5. Ultima confruntare directă dintre cele două sportive a fost în 2017, de asemenea pe zgură, dar la Roma, unde Simona Halep a învins-o pe Laura Siegemund cu scorul de 6-4, 6-4.

Partida dintre Simona Halep și Laura Siegemund din cadrul turneului WTA 500 Gippsland Trophy de la Melbourne va avea loc cel mai probabil în cursul zilei de mâine, urmând ca ora să fie comunicată în scurt timp de către organizatori.

Citește și Alexandru Ioniță, primele dezvăluiri despre scandalul de la Astra: “Noi nici nu știam ce am făcut greșit!”