Hagi, resemnat: “Nu avem forţă să ne batem acolo sus!”

gică-hagi

Gheorghe Hagi s-a arătat dezamăgit după eşecul la limită al echipei sale, 0-1 cu CFR Cluj. Viitorul începuse playoff-ul cu o victorie pe terenul FCSB, însă Hagi s-a arătat resemnat după înfrângerea de la Ovidiu.

Chiar dacă nu au avut o evoluţie slabă în faţa campioanei, oamenii lui Hagi au plătit tribut lipsei de eficienţă în acţiunile de atac.

“Arătăm că nu avem puterea să ne batem acolo, sus. Și eu trebuie să fac anumite lucruri ca echipa să fie mai puternică decât acum doi ani. Arătăm că suntem o echipă tânără, fără experiență. Sper să învețe din acest meci cu presiune, în care trebuia să demonstrăm că avem un potențial foarte bun. Am început bine, dar am pierdut reperele, jucătorii au încercat să joace individual, iar când nu jucăm împreună vin ocaziile lor. Ei au fost mai pragmatici și mai experimentați, am scris și pe tablă asta, știam acest lucru” – a spus Hagi la final.

Gică Hagi a schimbat obiectivul echipei sale după înfrângerea în faţa campioanei.

“Dacă am fi câștigat azi echilibram play-off-ul, dar acum șansele s-au diminuat, ne uităm la locul 3 sau 4 dacă putem să îl atingem”, a mai afirmat Gică Hagi.

Viitorul e pe locul 4 în Liga 1, cu 22 de puncte, trei sub FCSB și 11 în spatele lui CFR Cluj.