Gică Hagi a negat informațiile apărute în presă potrivit cărora a fost contactat de către conducerea Federației Române de Fotbal pentru a-l înlocui pe selecționerul Cosmin Contra. ‘Regele’ a lăsat de înțeles că nu este interesat de această funcție în viitorul apropiat.

Calificarea României la EURO 2020 este un obiectiv complicat pentru Cosmin Contra. ‘Tricolorii’ trebuie să învingă Suedia pe Arena Națională și să obțină un egal în Spania.

Gică Hagi (54 de ani) a fost selecționerul României în 2001, timp de cinci luni.

Nu am fost niciun moment contactat de cineva de la Federația Română de Fotbal pentru postul de selecționer, așa cum s-a afirmat în acea emisiune și nu am avut niciun fel discuție cu cineva de la federație.

Sunt doar invenții, se creează noi subiecte false și constat, din păcate, că deși mi-am spus clar punctul de vedere în ultimele zile, se continuă pe aceeași linie„, se arată într-un comunicat al Viitorului, semnat de către Gică Hagi.

‘Regele’ i-a luat apărarea selecționerului Cosmin Contra și a acuzat presiunea nejustificată a presei înaintea meciurilor cu Insulele Feroe și Norvegia.